Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Attention! Please, adhere to anti-epidemic measures.

06.07.2023

Ендоскопія - це найнадійніший спосіб діагностики

Ендоскопія  є найнадійнішим  способом діагностики певних захворювань, при якому лікар отримує можливість побачити стан внутрішніх органів пацієнта. Проводиться обстеження за допомогою ендоскопа – тоненької трубки з відеокамерою на кінці, яка вводиться через природні шляхи.

За допомогою ендоскопії можна діагностувати зміни анатомічної структури органів, запальні процеси, передпухлинні захворювання та онкологічні утвори.

Проводяться наступні види обстежень:

 

  • езофагогастродуоденоскопія - огляд стравоходу, шлунку та 12-палої кишки з одночасними проведення дослідження тестами на та виявлення гелікобактерної інфекції (бактерії, що викликає патологічні процеси в шлунку, включаючи онкологічні захворювання).
  • колоноскопія – огляд  товстого кишківника.

            Кабінет обладнаний надсучасною відеоендоскопічною системою експертного класу японського виробництва «Fujinon».  

Застосування технологій високої роздільної здатності, збільшення та вузького спектру значно покращує візуалізацію структур слизової оболонки. Використання ендоскопії зі збільшенням, хромоскопії та вузькоспектральної ендоскопії, проведення прицільної біопсії дозволяє провести діагностику на  найвищому рівні.

Також за допомогою ендоскопа «Fujinon» можна робити лікувальні маніпуляції: видалення  поліпів, коагуляція  кровоточивих судин.

 А можливість застосування методики медикаментозного сну забезпечить максимальну комфортність пацієнту при проведенні дослідження.

Обстеження проводиться лікарями вищої кваліфікації.

​​​​​​​

(с) 2024

Doctor appointment